≫ 

Hrvatska olimpijska šampionka trpi uvrede zbog veličanja "Oluje"

Matea Jelić obelodanila poruke koje dobija posle skandalozne izjave

  • 33
pretnje matea jelic

Foto: Tanjug/AP, Printskrin: Instagram/mateajelic

Za vrlo kratko vreme Hrvatica Matea Jelić stekla je, pa izgubila simpatije srpskih ljubitelja sporta posle istorijskog uspeha i zlatne medalje u tekvondou na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Prvo je pažnju privukla simpatičnom pričom o "ukradenom" zlatu Milice Mandić, zatim i slikanjem sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem, ali je sve srušila populističkim intervjuom za "Slobodnu dalmaciju" u kojoj je veličala zločinačku akciju "Oluja" u kojoj je 1995. godine proterano 250.000 Srba iz Krajine.

Takav istup mlade olimpijske šampionke se nije dopao mnogim ljubiteljima sporta, među kojima je i srpski glumac Viktor Savić.

Međutim, ima i onih koji su joj u proteklih 24 sata na Instagramu poslali brojne neprikladne i uvredljive poruke koje je Matea objavila na svom profilu.

Video: Milica Dabović u studiju, Ana na ekranu: Pitaj me nešto, samo da ne komentarišem!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Клоп

    29. jul 2021 | 18:02

    .овно мало покрштено, ниси се тада ни испилила а причаш о олуји., честитај својим родитељима, успели су од тебе да направе нацисту!

  • Dejan

    29. jul 2021 | 17:57

    To samo potrvđuje da bolest ne bira gde i u koga udara ! A ta bolest se jasno i glasno zove : klerofašistički nacionalistički kompleks u hrvata konvertita !

  • Bane

    29. jul 2021 | 20:42

    Da slavis proganjanje napacenih srpskih dusa, decjih suza i jaukanje srpskih majki?! Ko srecu vidi i velica kroz nesrecu drugih nije covek niti ce ikada biti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA