Zaprosio devojku na OI, pa optužen da ju je varao: "Sad je ženi, a sa mnom je imao odnose noćima"

Priča Maksa Kruzea se pretvara u sapunicu posle izjava modela Vanese Maripose

  • 1
Vanesa i Dilara Prinstskrin: Instagram

Nemački fudbalski reprezentativca Maks Kruze nije ni sanjao da će dospeti u centar skandala, nakon što je na Olimpijskim igrama u Tokiju zaprosio svoju devojku putem TV prenosa uživo.

Sve je izgledalo idilično pre nekoliko dana, Kruze je javno uputio bračnu ponudu i oduševio svet, njegova devojka Dilara je rekla "DA", ali se u međuvremenu pojavila fitnes lepotiva Vansea Mariposa koja tvrdi da je fudbaler Union Berlina varao buduću ženu s njom.

- Imao je aferu sa mnom, a sada hoće da ženi tu devojku. Ne mogu da verujem - rekla je Vanesa za "Bild" i dodala:

- Na početku godine smo se sreli u Dubaiju. Pozvao me je u vilu 5005 koju je iznajmio u sklopu hotela. Rekao je da je sloboda, proveli smo nekoliko noći zajedno i imali seks. Nikad ne bih bila s njim da sam znala da ima devojku. Posle toga se više nismo videli, ali smo se čuli telefonom sve do početka februara. I dalje imam njegovu majicu kod kuće.

Zanimljivo, Vanesa je jedna od devojaka koja je ovog leta postala popularna zbog toga što je u provokativnom izdanju gledala meč na EURO, zajedno sa drugaricom.

Kruzeov prijatelj je za "Bild" rekao da fudbaler tada nije bio u vezi sa Dilarom, a u međuvremenu se oglasio i nemački reprezentativac.

- Ono što se dešava između mene i moje verenice je samo naša stvar. Znamo sve jedno o drugom, naše poverenje je neograničeno. Zato želim da mi bude žena. istina je da nisam prevario Dilaru, naš odnos je netaknut i srećni smo. Zato i ne brinemo o ženama koje preko nas pokušavaju da privuku pažnju - poručio je Kruze.

Iskusni vezista je sa Dilarom u vezi nešto manje od godinu dana, a vi u nastavku možete pogledati neke njene fotografije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA