≫ 

Zverev se emotivno slomio posle pobede nad Novakom: Ni on nije bio svestan šta je uradio

Briznuo je Nemac u plač posle najveće pobede svoje karijere

  • 3
Aleksander Zverev Printskrin: Eurosport

Najbolji teniser sveta Novak Đoković doživeo je poraz u polufinalu Olimpijskih igara od Aleksandera Zvereva, pa će umesto očekivanog finala igrati meč za bronzu protiv Španca Pabla Karenja Buste.

Novak je bio blizu pobede u finalu, igrao je dobro u prvom setu koji je dobio sa 6:1, zatim je prvi došao do brejka i u drugom, a onda je Zverev počeo da igra kao u transu i uspeo je da dođe do neverovatnog preokreta i jednog od najvećih iznenađenja turnira.

Zverev je igrao kao u transu, a nakon što je poslednji poen pretvorio u trijumf vredan finala Olimpijskih igara, potpuno se slomio emotivno.

Nakon pozdrava sa Novakom, Zverev je briznuo u plač, verovatno ni sam nije bio svestan šta je uspeo da uradi i da je došao do najveće pobede svoje karijere.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    30. jul 2021 | 12:31

    Čestitke Zverevu. Samo pose onakve igre Noleta do polovine drugog seta nebi mu bilo šanse da pobedi. Očigledno je da sa Noletom nesto nije bilo u redu i da se loše osećao. Napred Nole

  • Gasa

    30. jul 2021 | 12:36

    Pa kad ce ovakvi Stici Novaka,nikad da igraju Jos 200 godina,placu ko mala djeca,kad uspiju da pobjed e novaka,jer nemogu da vjeruju da i to mogu uraditi.pa vidi te li da covjek nije mogao vise da dise,kad su uslovi bili nikakvi za mec

  • Milorad

    30. jul 2021 | 17:00

    Djokovic je jedva disao, da su bili dvoranski uslovi, Zverev ne bi imao nikakve sanse.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA