Atraktivna košarkašica iznenadila izjavom: "Sportisti na OI koriste vruću aplikaciju za druženje"

Australijanka dodaje da je Olinder zamenio Tinder

  • 0
Kajla Džordž

Printskrin/Instagram

Australijska košarkašica Kajla Džordž privukla je veliku pažnju zbog nedavnih izjava koje su vezane za "druženje" sportista na Olimpijskim igrama u Tokiju!

Kajla je gostovala na jednoj domaćoj radio stanici, na kojoj se uživo uključila u petak, a tom prilikom je rekla da je čula kako sportisti u selu koriste aplikaciju "Olinder", aplikaciju za sastanke koja je slična Tinderu.

- To je prilično vruća aplikacija u selu. Nisam u toj aplikaciji jer sam srećno udata, ali prolazim sve to kroz svoje saigračice - rekla je Kajla.

Pomenuta košarkašica se dotakla i kreveta za koje se pre OI pričalo da su "antiseks", odnosno da ne mogu da izdrže više od dvoje ljudi na njima. Tom prilikom je poručila da su napravljeni da izdrže svako "nevaljalo" ponašanje.

Podsetimo, na Olimpijskim igrama u Rioju sportisti su koristili Tinder aplikaciju kako bi pronašli "srodne duše", a vi u nastavku pogledajte i fotografije australisjke košarkašice koja tvrdi da nema instalinar "Olinder."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA