Najbržoj ženi na svetu ugašen Instagram zbog kršenja TV prava

Međunarodni olimpijski komitet će dobiti čak 4 milijarde dolara za prva prenosa sa Olimpijskih igara

  • 0
Elejn Tompson Era

Foto: AP/Tanjug

Zvuči čudno, ali ni najbrža žena na svetu ne može da izađe na kraj sa vlasnicima TV prava za Olimpijske igre u Tokiju ovog leta.

Sprinterka i osvajačica zlatne medalje Elejn Tompson-Era tvrdi da je blokirana na Instagramu jer je podelila trke na 100 i 200 metara u kojima je trijumfovala.

Atletičarka sa Jamajke odbranila je olimpijske titule iz Rija 2016. godine na pomenutim distancama, ali ju je pokušaj da radost podeli sa svojih 310.000 pratilaca na Instagramu skupo koštao.

- Blokirana sam na Instagramu jer sam podelila snimke dve trke, a da nisam imala prava na to. Vidimo se za dva dana - napisala je sprinterka na Tviteru.

Tompson-Era u četvrtak i petak treba da se takmiči i u štafeti 4X100 metara ukoliko se Jamajka plasira u finale. Sa drugaricama je u Riju osvojila srebro 2016. godine u istoj disciplini.

Spomenimo na kraju i da će Međunarodni olimpijski komitet dobiti čak 4 milijarde dolara za TV prava za Zimske olimpijske igre u Pjongčangu 2018. i letnje u Tokiju 2021. godine.

Video: Bravo, bato, sija kao zlato! Milenko Sebić doneo bronzu kući, supruga mu dovela svirače

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA