≫ 

Italijanka preti da Nemici preuzme titulu najseksipilnije sportistkinje sveta, ove fotke su dokaz

Gaja Sabatini je u neku ruku obeležila Igre u Tokiju

  • 13
Gaja Sabatini Prinzskrin: Instagram/gaia_sab99

Iako je postavila svoj lični rekord i drugio najbolje vreme Italije, atletičarka Gaja Sabatini nedavno nije uspela da se plasira u finale Olimpijskih igara u trci na 1.500 metara!

Međutim, nema sumnje da je zbog svog atraktivnog izgleda privukla veliku pažnju u Tokiju, toliko da su je već poistovetili sa najseksisportistkinji sveta Alisom Šmit.

Gaja ima 21 godinu i za nju kažu da je italijanska verzija pomenute Alise, dok joj stručnjaci predviđaju blistave dane i bljesak na OI u Parizu 2024.

Ove godine već ima dva zlata iza sebe, na EP u Poljskoj i EP U 23 u Poljskoj, dok je i vlasnica tri šampionske titule u nacionalnom šampionatu. Malo je falilo da Gaju vidimo i u finalu u Tokiju, čak je uložila i žalbu zbog dešavanja na stazi i pada koji je viđen, ali je ona odbijena.

- Šta da kažem, prilično sam tužna. Olimpijsko finale mi je pobeglo zbog pada koji se dogodilo ispred mene i koji me, nažalost, omela da se pošteno borim za ostvarenje sna. Ovaj rezultat 4.02.25 me čini srećnim, ali ne i potpuno zadovoljnim - poručila je Gaja posle meča.

U nastavku možete pogledati i atraktivne fotografije Alise Šmit, pa sami odlučite ko zaslužuje pomenutu titulu najseksipilnije sportistkinje sveta:


Video: Bez njih utakmice Superlige su nezamislive: Lepotice u koje svi gledaju svakog vikenda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA