≫ 

Kakav potop Španaca posle Srbije: Celo poluvreme nisu dali gol, Mađari im uzeli bronzu

Nestvaran podatak i strašna poslednja deonica Mađara za medalju

  • 2
Vaterpolo reprezentacija Mađarske Foto: AP/Tanjug

Vaterpolo reprezentacija Mađarske osvojila je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto su u meču za treće mesto savladali Španiju rezultatom 9:5 (3:3, 2:2, 1:0, 3:0).

Zvuči prosto neverovatno, ali Španci nisu dali nijedan gol u drugom poluvremenu, nakon što je na pauzi bilo nerešeno, što je na kraju i odlučilo samu utakmicu.

Nema sumnje da je ovo veliki udarac za Špance koji su možda bili i prvi favoriti za zlato posle grupne faze, pogotovo što su bez poraza stigli u TOP 4. Međutim, tamo ih je sačekala Srbija koja je u šok završnici slavila sa 10:9 i od 9.30 igra sa Grčkom za zlato.

Marton Vamoš je dao dva gola za Mađare, dok su Haraj, Varga, Janšik, Zalanki, Angjal, Manherš i Hosnanski dali po jedan. S druge strane, Munariz je dva puta tresao mrežu Mađara. Po jedan du dali Domingez, Perone i Taul.

Video: Zagrljene, uplakane i ponosne: Sonja, hvala! Jelena, hvala!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DukaTenja

    8. avgust 2021 | 08:28

    Bravo Madjari !

  • РВ

    8. avgust 2021 | 09:00

    То је спорт. Сад те има, сад те нема, а тако су били близу да буду на врху. Србија !!! Србија им није дала злато, а Мађари ни бронзу. Шта'ш ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA