≫ 

Najlepši doček za zlatnu kraljicu Milicu, komšiluk izašao da joj se pokloni, ganuli je pažnjom

Srpska tekvondistkinja ushićena po dolasku u svoj kraj

  • 5

Srpska zlatna tekvondistkinja Milica Mandić dočekana je kao kraljica u svom naselju "Stepa Stepanović", baš kod murala koji je njoj u čast urađen u toku jučerašnjeg dana. Još se boja na zidu nije ni osušila, a Milica je stajala ponosno na terasi odakle je ushićena gledala sugrađane i komšiluk, vesele ljude i nasmejanu decu, koji su je obasipali pažnjom, poklonima i aplauzom.

Komšiluk se ujedinio da iznenadi najpoznatiju komšinicu, veliki broj se sabrao pred Miličin mural da iznenadi našu zlatnu reprezentativku.

Sam mural je inače predstavljen večeras, baš kada se Mandićeva pojavila, i tada su je svi okupljeni dočekali velikim aplauzom. Naročito su euforični bili mališani, koji su joj donosili cveće i transparente s porukama podrške. Deca su se fotografisala i tražila autogram.

Kako prenosi portal N1, ideja da se Milica ovako iznenadi potekla je iz jedne viber grupe

- Za dva dana smo se organizovali, pripremili zid i doveli umetnika koji je juče završio posao i neke detalje doterivao jutros - kaže jedna od komšinica za N1.

Mural Milice Mandić sa zlatnom medaljom oslikao je Milan Milosavljević, autor više murala u Beogradu.

Između ostalog, radio je mural Bate Živojonovića, Nebojše Glogovca… Miličine komšije kažu da je oslikavanje trajalo dva dana, a i da su i oni sami pomagali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buda

    8. avgust 2021 | 22:30

    To joj je značajnije nego namešteni dočeci kod Skupštine grada.

  • Сара

    8. avgust 2021 | 21:46

    ДАВИМО СЕ ОД ДИМА У КРЊАЧИ ...ЉУДИ ПАДАЈУ...ШТО ТО НАВЕЧЕ ПАЛИТЕ ОПЕТ ...СРАМ ВАС БИЛО САД ЋИЋУ ДО ВИНЧЕ ДА ВИДИМ ШТА РАДИТЕ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA