≫ 

Vaterpolisti rasplakali Savića: Selektora Delfina pogodila pesma koju su igrači zapevali za kraj

Pesma "A sad adio" i te kako je pogodila Savića koji je posle ovih OI ostao bez sedmorice igrača

  • 22

Nakon što su dobili gromoglasne apluaze po dolasku u Beograd, vaterpolo reprezentacija Srbije i karatistkinja Jovana Preković obratili su se medijima na koferenciji koja je održana na aerodromu.

Reč je najpre dobila Jovana koja je na nedavnim Olimpijskim igrama donela istorijsko zlato Srbiji u karateu, ali su u centru pažnje definitivno bili Stefan Mitrović i vaterpolisti koji su rasplakali selektora Dejana Savića.

Na pitanje novinara za Mitrovića da li je ovo najemotivnija medalja, srpski vaterpolista je bio kratak:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Telegraf.rs (@telegraf.rs)

- Vaše pitanje me uopšte ne zanima. Sve što ću da kažem u ovom trenutku jeste: "Jednom odleteće ptice.... A sad adio, a sad adio, i ko zna kad, i ko zna gde - zapevao je Mitrović dobro poznatu pesmu, da bi mu se pridružili svi ostali igrači koji su rasplakali Savića. Toliko da ovaj nije imao reči na kraju:

- Nemam šta da kažem, daćete mi malo vremena da se smirim, je..ga i to je to.

Svakako najveće izlaganje imao je kapiten Filip Filipović.

- Hvala na ovako divnom dočeku. Ja sam samo jedan od ovih najboljih momaka, od 13 veličanstvenih. Velika mi je privilegija biti deo ekipe i kapiten na kraju jedne divne epizode. Na kraju jednog najlepšeg i za neke od nas poslednjeg plesa. Hvala momcima što smo verovali do kraja, hvala ovom čoveku pored mene (misleći na Savića) što nas je trpeo i verovao u nas. Potajno i plakao i molio se da se sve završio kao što se završilo. Vredelo je svakog sekunda maltretiranja na trenizima i utakmicama. Siguran sam da smo učinili naciju ponosnom, pre svega naše familije i prijatelje. Ima mnogo odricanja, ali kada se ovako završi sve ima neki smisao. Hvala Srbijo, ovo je za vas.

Što se tiče Jovane Preković, ona je poručila:

- Hvala vam što ste došli da nas podržite. I pre nego što sam krenuala u Japan, rekla sam da idem samo na takmičenje, a kada sam došla tamo videla sam organizacviju i promenili su mi se utisci. Dobila sam pozitivnu snagu koja me je popela na krov Olimpijskih igara - rekla je srpska karatistkinja, dok je njen trener Roksanda Atanasov dodala:

- Sa Jovanom sam od njene 4. godine i za nas je ovo jedna posebna priča. Izgradile smo jedna drugu i presrećna sam što smo iskoristile priliku da na OI ostvarimo ovakav rezultat.

>>> Bugarski Ludogorec iznenadio je Olimpijakos u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, odigrao 1:1 u Atini, i večeras (20.00) u Razgradu želi da iznaci favorizovane Grke. Kvota na keca je 3,00, na iks 3,10, a na dvojku 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ludogorec - Olimpijakos.

Video: Veliki ste, a sad adio: Emotivna konferencija vaterpolista po sletanju u Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lena

    10. avgust 2021 | 10:17

    Boze, kako da ne zaplace...evo i ja sam. Hvala Vam ljudi. Od srca Vam hvala. Delfini u vodi, Lavovi na suvom. Voli Vas cela Srbija i necemo zaboraviti ne brinite. Bravo momci, bravo. 🙏🙏🙏🇷🇸🇷🇸🇷🇸 Srbijaaaaa

  • Mare

    10. avgust 2021 | 10:46

    Kad onoliki čovek zaplače, i suze nas "malih" ljudi su sasvim "ok"! BRAVO momci!!!

  • Zvezdan

    10. avgust 2021 | 10:44

    Plače Savić, ali plače i cela Srbija od radosti. Hvala svima vama za ponos i sreću koju koju ste nam priuštili. Veliki naklon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA