Suze naših velikih šampionki: Milica Mandić i Jovana Preković se emotivno slomile na dočeku

Srpske olimpijke nisu mogle da se suzdrže

  • 1
OLIMPIJCI DOCEK sportista, olimpijaca, SKUPSTINA GRADA Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Obradovale su nas u dalekom Tokiju, osvojile su zlatne medalje i zaslužile su da se nađu na balkonu Skupštine grada na veličanstvenom dočeku. Milica Mandić i Jovana Preković koje su se popele na najviši stepenik pobedničkog postolja u tekvondou i karateu dokazale su da se borilački sportovi i dalje nalaze na jako visokom nivou u našoj zemlji.

One su večeras pozdravile okupljene Beograđane, koji su u hiljadama došli da ih dočekaju. Svaka je imala poruku za njih. Nijedna od njih nije mnogo pričala ipak, jer su emocije bile znatno jače.

I dok se Jovana Preković nije "dala" u Tokiju, gde je konstantno držala širok osmeh na licu, čak i prilikom intoniranja naše himne, večeras na balkonu nije mogla da ne zaplače. Nakon što je dobila ovacije prisutnih, stavila je šake preko lica i suze su krenule same od sebe.

Video: Olimpijska šampionka se slomila na dočeku: Na tatamiju je najjača, ali su Beogradu su suze bile jače

Nešto kasnije zaplakala je i naša velika šampionka, zlatna carica Milica Mandić. Kada se intonirala himna naše zemlje, tekvondistkinja je u masi počela da plače, još jednom jasno pokazujući koliko joj sve ovo znači.

Video: Carica Milica čim čuje Bože pravde suze joj krenu niz lice: Tako je bilo i na dočeku na balkonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA