Veliko iznenađenje na startu SP u vaterpolu: Kanada šokirala Crnogorce golom u poslednjem minutu!

Golom Torakisa 21 sekundu pre kraja Kanađani su došli do velikog boda

  • 1
Vaterpolo Srbija - Crna Gora Foto: Marko Todorović

Vaterpolisti Crne Gore remizirali su sa Kanadom na startu Svetskog prvenstva u Budimpešti (8:8). Iako su imali i četiri pogodaka prednosti, Crnogorci nisu uspeli da sačuvaju prednost do kraja, a golom Torakisa 21 sekundu pre kraja, Kanađani su došli do veliko0g boda i iznenađenja.

Iako je Crna Gora na ovo prvenstvo došla u podmlađenom sastavu, bila je veliki favorit protiv Kanade. Delovalo je da su i blizu toga da opravdaju taj epitet, jer su u poslednjoj četvrtini vodili sa 8:4, ali onda je usledio neverovatan Crnogoraca i efikasnija igra Kanađana, koji su u poslednjem minutu uspeli da dođu do izjednačenja.

Crna Gora u poslednjem napadu nije uspela da uputi šut ka golu niti da izgradi ozbiljniju akciju, pa su ekipe podelile po bod. Prethodno je u ovoj grupi A Brazil savladao Kazahstan sa 6:2 i trenutno vodi na tabeli.

Reprezentacija Srbije, koja brani titulu, takmičenje počinje od 17.30 utakmicom protiv Južnoafričke Republike, uz direktan prenos na RTS 2.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA