≫ 

Odbojkašice Srbije krenule u Kinu po zlato: Jedva čekamo da počne, možemo da ih pobedimo sve!

Tijana Bošković i Teodora Pusić sa velikim optimizmom pred početak Finalnog turnira Gran prija koji je na programu od 2. do 6. avgusta

  • 2

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala je u kineski grad Čangšu, nedaleko od Šangaja, gde će trenirati do 31. jula pre odlaska na Finalni turnir Gran prija u Nanđingu.

Srbija će na Fajnal siksu, od 2. do 6. avgusta igrati u grupi sa Italijom i SAD, dok su u drugoj Kina, Brazil i Holandija.

Jedna od najboljih srpskih odbojkašica Tijana Bošković zadovoljna je dosad urađenim poslom i prvim mestom posle tri vikenda Gran prija, ali ističe da ima prostora za napredak.

- Rezultati pokazuju kako smo se pripremale za završni turnir, sva tri vikenda odradili smo kako treba, osvojili prvo mesto, ali ima mesta za napredak. Svi željno isčekujemo Fajnal siks, grupa nam je jaka, ali sam sigurna da možemo da ih pobedimo - rekla je Bošković.

Njega saigračica Teodora Pusić svrstala je Srbiju među glavne kandidate za osvajanje prvog mesta na završnom turniru.

- Imamo sedam dana da se odmorimo u Kini i ujedno dobro pripremimo. Svaka ekipa koja se plas nije slučajno tu, ali samim našim plasmanom sa prvog mesta svrstava nas među favorite - poručila je Pusić.

Srpske odbojkašice protiv SAD otvaraju turnir 2. avgusta od 9 sati po našem vremenu, dok se dva dana kasnije sastaju sa Italijom u istom terminu.

Plasman u polufinale obezbediće po dve najbolje selekcije iz obe grupe.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA