≫ 

Nestao srpski veslač koji je uzeo medalju na Svetskom prvenstvu

Martin Mačković (22) koji vozi dvojac bez kormilara nestao je u subotu i od tada niko ne zna ništa o njemu.

  • 4

Foto: Promo

Sestra srpskog veslača Martina Mačkovića, Ana je objavila informaciju na svom fejsbuk profilu i zamolila ljude za pomoć.

Srpski dvojac uz nadljudske napore došao do svetske medalje!

- Ovo je moj 22-godišnji brat Martin Mačković. Njegova porodica i prijatelji izgubili su svaki kontakt sa njim od subote pre podne.

Foto: Promo

- Poslednji put je viđen u Belinu. Visok je dva metra, ima zelene oči, kratku tamno plavu kosu i u trenutku nestanka delovao je zbunjeno. Ako bilo ko zna nešto o njegovom kretanju ili bilo kakvu relevantnu informaciju o njemu, neka me kontaktira - napisala je Ana na Fejsbuku.

I Martinova majka se putem društvenih mreža obratila mađarskoj dijaspori u Berlinu. Martin je, kako ona navodi od subote nedostupan, mobilni telefon je razbio i deaktivirao je svoj Fejsbuk nalog.

Martinovi prijatelji kažu da poslednje što znaju o njemu jeste da je spakovao stvari i da je trebao da ide za Budimpeštu.

Martin je na Svetskom prvenstvu za seniore do 23 godine pre samo mesec dana osvojio bronzanu medlaju sa Viktorom Pivačom.

Nebojša Jevremović generalni sekretar Veslačkog saveza Srbije kaže da je na stalnoj vezi sa Martinovim roditeljima, od momenta njegovog nestanka.

- On je sjajan momak, vrstan sportista, koji nikada nije napravio nijedan problem, zbog čega nas i čudi da je nestao bez ikakvog objašnjenja - kaže Jevremović.

Printskrin: facebook/Anna mačković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA