Najbolji igrač derbija, a u suzama grlio saigrače na kraju: Ceo dan gledam snimak i nerviram se (FOTO) (VIDEO)

Najviše emocija igrači Partizana pokazali su u svlačionici, gde je, kako golman Milosavljev kaže, bilo mnogo vrućih glava

  • 8

Po ko zna koji put crno-beli rukometaši izgubili su u derbiju golom razlike, dok je Zvezda ostala neporažena u dosadašnjem delu takmičenja. Partizan je tokom čitavog meča na golu imao maestralnog Dejana Milosavljeva, koji je u više navrata činio čuda. Ipak, "srpskom Nejmaru", kako su ga prozvali saigrači, na kraju utakmice krenule su suze, i to u trenucima kada je proglašen za najboljeg igrača.

Zvezda pobedila Partizan u dramatičnom rukometnom večitom derbiju! (VIDEO)

Najemotivniji transfer u istoriji "večitih rivala": Okoreli Zvezdaš prešao u Partizan jer je to obećao prijatelju na samrti

Iako je imao 14 odbrana i ubedljivo dominirao Banjicom, Milosavljev za poraz krivi samo sebe.

- Iskren da budem, ništa mi ne znači što sam najbolji, kad smo izgubili. Znam da sam imao neke greške za koje sam ja kriv u poslednjih 10 minuta meča. Da nisam primio neke šuteve koje jesam, sigurno bismo pobedili. Snosim veliku odgovornost za poraz, evo celo jutro gledam snimak utakmice i nerviram se - iskren je golman crno-belih.

U trenutku kada je primao majicu na kojoj piše "najbolji igrač", Milosavljev je zaplakao, a najveću podršku pružio mu je saigrač Nemanja Živković, koji ga je i zagrlio.

Foto: ATA images

- Bio sam jako nervozan u tim trenucima jer sam znao da sam mogao mnogo više. Krivim sebe najviše za one stvari koje sam dogovorio sa saigračima, a nisam ih sproveo u delo. Da sam ja odradio posao kako treba, sve bi bilo drugačije - priča i otkriva šta mu je Živković rekao u tim trenucima.

- Rekao mi je da se smirim, da će biti bolje sledeći put, da moram da budem jak i u porazima. Dobar je osećaj kad te tako saigrači podržavaju, jer i ja tad imam veći motiv da se borim za ekipu.

Foto: ATA images

Milosavljev je po završetku utakmice pokazao najviše emocija, ali u svlačionici je bila druga priča.

- Kada smo sa terena otišli u svlačionicu, svi smo bili vruće glave i nekako smo se trudili da smirimo jedni druge da ne dođe do nekih nepotrebnih nesuglasica. Nismo hteli vruće glave da rešavamo stvari koje su se dogodile i mislim da je tako pametnije - kaže Milosavljev čije suze i uteku kod igrača možete videti pred sam kraj video snimka ispod.

Daljinac

(J. Stakić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    8. oktobar 2017 | 19:10

    Decko cemu suze, porazi su sastavni deo sporta, bice ih jos, kada bi fudbaleri Partizana svaki put plakali kada su gubili od Zvezde davno bi imali Beograd na vodi.

  • Tito,Tempo,Tudjman,Ivica,Rasim,Ivan i Zeka

    8. oktobar 2017 | 15:40

    Па мали,биће боље следећи пут, да Бог да да примите десет голова више него што постигнете. И опет да будеш.најбољи.

  • Milan

    8. oktobar 2017 | 17:09

    Kako najbolji a izgubili?koja glupost...pa golman Zvezde je bio bolji primio je gol manje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA