VELIKI SKANDAL: Dve olimpijske šampionke tvrde da su silovane, do detalja su sve ispričale (FOTO)

Klupko se tek odmotava

  • 1

Svetsku gimnastiku ovih dana potresa veliki skandal, a u centru pažnje su nekadašnja rumunska takmičarka Tatjana Gucu i Amerikanka MekKajla Maroni.

Rumunka, koja sada ima 41 godinu, optužila je šestostrukog olimpijskog pobednika - Vitalija Šerba - da ju je silovao 1991. godine u Štutgartu.

Ona je tada imala samo 15 godina.

- To sam ja, hrabra nakon 27 godina. Tatjana Toropova, za koju sam mislila da mi je prijateljica i koleginica u reprezentaciji, hvala ti što nisi bila hrabra za mene kada sam te najviše trebala. Kada se nisi zauzela za mene i branila ženska prava nakon tog užasnog čina. Šerbo me je silovao 1991. godine u Štutgartu. On je čudovište koje me je držalo u zatvoru i zbog kojeg sam se bojala toliko godina - napisala je Tatjana i dodala:

- Znam da ćeš pokušati da se braniš, ali moji detalji su dosta jači od tvojih reči. Više me ne možeš slomiti.

Inače, Rumunka je dvostruka olimpijska šampionka u gimnastici iz Barselone 1992. godine.

Zlostavljanja je bilo i u američkoj reprezentaciji, a najviše pažnje je izazvala izjava Mekkajle Maroni.

Ona je optužila doktora Larija Nasara koji je već uhvaćen zbog dečije pornografije.

- Prvi put me je zlostavljao u trening kampu u teksasu. Imala sam samo 13 godina. Uveravao me je da taj tretman praktikuje već 30 godina. Kada god bi mu se ukazala prilika, morala sam da idem na taj ''tretman.'' Čak i na OI u Londonu pre nego što sam osvojila zlatnu medalju. najgora noć u mom životu dogodila se kada sam imala 15 godina. Dao mi je tabletu za spavanje na letu za Tokio, a probudila sam se na ''tretmanu'' u hotelskoj sobi - rekla je Amerikanka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • v1adimir

    19. oktobar 2017 | 17:29

    Deca imaju roditelje, devojke muškarca koji bi (uglavnom :)) "sve" učinio za nju - ono, kad ne spava sa njih tri i žene imaju muževe; kao i muževi žene, naravno. Kada smo bili mali, pre sto godina (hehe), ni jedna devojka nije imala neki "problem" slične prirode. Zašto je to - tako?..;) Ne znam, stvarno mislim da nisam lud. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA