Italijanska lepotica smestila Orlove u grupu smrti: Čekaju nas teški rivali na najluđem Svetskom prvenstvu! (FOTO)

Takmičenje koje će biti održano od 10. do 30. septembra biće održano po promenjenim propozicijama takmičanje, koje su znatno komplikovanije, pošto ćemo videti čak tri različite grupne faze

  • 0

Odbojkaši Srbije igraće na Svetskom prvenstvu 2018. u grupi sa C sa Rusijom, Sjedinjenim Američkim Državama, Australijom, Tunisom i Kamerunom, odlučeno je žrebom u Firenci.

Prvenstvo sveta za odbojkaše na programu je od 10. do 30. septembra u Bugarskoj i Italiji. Naša reprezentacija će mečeve prve faze igrati u Bariju.

Kuglice na žrebu izvlačili su jedna od najlepših odbojkašica sveta, Italijanka Frančeska Pićinini, kao i legendarni italijanski reprezentativac Samuele Papi.

Može se reći i da nam nisu doneli mnogo sreće, pošto je naša grupa jedna od najtežih, uz grupu D.

PROPOZICIJE TAKMIČENJA PROMENJENE:

Ipak, naš tim ne bi trebalo da ima problem kada je u pitanju plasman u narednu fazu, jer će tamo biti po četiri najbolje plasirane ekipe po grupama.

Propozicije su promenjene u odnosu na ranija takmičenja, jer će se formirati čak tri različite grupe tokom prvenstva u različitim fazama.

U drugoj fazi formiraju četiri nove grupe sa po četiri ekipe, u kojima će biti preneti i bodovi iz prve grupe.

Nakon toga se prave dve nove grupe od najboljih prvoplasiranih, kao i dve najbolje drugoplasirane, koje se sastaju u finalnim grupama u kojima se igra po sistemu ''svako sa svakim''.

Nakon toga će prve dve ekipe iz obe grupe obezbediti polufinale.

Foto: Fivb.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA