• 0

Željko Tanasković dobio novi mandat za predsednika!

Proslavljeni srpski odbojkaš biće i dalje na čelu Saveza za školski sport

  • 0

Legendarni srpski odbojkaš Željko Tanasković dobio je treći mandat na mestu predsednika Saveza za školski sport na redovnoj Skupštini koja je održana u Beogradu.

Kako je rečeno situacija u školskom sportu nikad nije bila bolja, što opravdava apsolutna podršku aktuelnom predsedniku, koji je u svoja predhodna dva mandata doveo do toga da školski sport bude prioritet u razvoju sporta u Republici Srbiji, kao i da postane jako bitan segment u međunarodnim okvirima.

- Zaista sam ponosan na rezultate u 2017. godini. Brojke govore za sebe, a ja bih hteo da se zahvalim pre svega Ministarstvu omladine i sporta i ministru Udovičiću, koji nam daje podršku bez koje ne bi mogli da realizujemo naše projekte. Takođe želim da se zahvalim i svim opštinama i gradovima koji su povećali budžete za školski sport i koji su podržali projekat Sport u škole - rekao je Tanasković.

On je dodao da je dobar rad prepoznala i Međunarodna federacija za školski sport.

- Postali smo jako bitan šraf i pred nama su organizacije međunarodnih takmičenja, gde sam siguran da ćemo opravdati trenutnu reputaciju - istakao je Tanasković i najavio mogućnost da se kandiduje za predsednika Evropskog saveza za školski sport.

Na Skupštini je izabrano i celokupno novo rukovostvo Saveza, pa je uz novi Upravni i Nadzorni odbor takođe verifikovan mandat i dosadašnjem generalnom sekretaru Urošu Saviću.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima