≫ 

Orlovi zablistali u Rusiji: Bokseri Srbije osvojili četiri medalje

U jakoj konkurenciji, srpski bokseri se okitili sa dva zlata i dva srebra

  • 0

Međunarodni turnir za boksere koji je održan u ruskoj Samari okupio je 130 učesnika iz svih delova sveta. Boje i čast Srbije branilo je šest boksera, predvođeni saveznim trenerom Manetom Marčetom.

>>> Gledam medalje i plačem: Bio je veliki bokserski as, a sada preživljava čisteći ulice! (FOTO) (VIDEO)

Statistika srpskih boks reprezentativaca, učesnika kaže: osam pobeda, tri poraza, dve zlatne i dve srebrne medelje.

Junior Semiz Aličić u konkurenciji do 50 kg ostvario je tri pobede i time osvojio zlatnu medalju, dok je junior Nermin Ajetović je u konkurenciji do 54 kg odboksovao četiri meča, zabeležio tri pobede i osvojio srebro.

Zlato u seniorskoj konkurenciji Srbiji je doneo Đorđe Bujišić u konkurenciji do 75 kg, dok je srebro osvojio Dragan Veljković.

- Svi smo izuzetno zadovoljni našim boravkom i učinkom u Samari. Jedno nezaboravno iskustvo, ali i rezultatska potvrda da dobro radimo i da smo na dobrom putu. Dva zlata i dva srebra u konkurenciji do 130 takmičara, daje nam za pravo da se ponosimo.

Turnir u ruskoj Samari nam daje vetar u leđa da nastavimo svakodnevno sa jakim treninzima i da još bolji i spremniji dočekamo takmičenja koja nam slede u 2018. od koje očekujemo još veće rezultate - zaključio je Marčeta.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA