≫ 

Dvostruka olimpijska šampionka u jezivom stanju! (FOTO)

Biciklistkinja Kerolin Bušenen doživela ozbiljne povrede u saobraćajnoj nezgodi

  • 2

Grozno se završla prethodna godina za dvostruku olimpijsku i jednom svetsku šampionku u mauntin bajku i bmx-u, Australijanku Kerolin Bušenen (27).

Ona je završila na intenzivnoj nezi za teškim telesnim povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći, ali njeno stanje je, srećom, sada stabilno i nalazi se van životne opasnosti.

Bušenen se javila pratiocima po izlasku sa intenzivne nege i obavestila o njenom trenutnom stanju koje je daleko od naivnog: polomila je grudnu kost i nos, i doživela kolaps pluća (pneumotoraks).

- Ne bih mogla da kažem da mi se 2017. završila onako kako sam planirala. Bilo je teško poslednjih nekoliko dana na intenzivnoj nezi nakon saobraćajke. Upravo su me premestili u apartman i oporavak teče u pozitivnom smeru. Povrede su... lom grudne kosti, lom nosa i kolaps pluća. Javljam se uskoro sa novim informacijama. Srećna Nova Godina! Predsezona je krenula teže nego inače! - ne napušta humor Kerolin ni u ovim teškim trenucima po nju.

Za pratioce je "okačila" i nešto što i nije baš morala: drenažu krvi iz pluća kroz pazuh. Za nju je to, kaže, sjajan osećaj, ali ne i za nas koji smo odgledali ovaj snimak.

U svakom slučaju, brz oporavak želimo i povrartak na staze za ovu hrabru devojku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA