Ragbi klub Zvezda krenuo stazama fudbalske sekcije!

Crveno-beli pozvali navijače da pomognu u funkcionisanju kluba

  • 0

Ragbi liga klub Crvena zvezda uveo je članarinu, u okviru koje je pozvao navijače da se pomognu funkcionisanju ovom sportu koji je u povoju.

- Naši igrači su amateri čiji rezultati i talenat prevazilaze sve uslove kojima raspolažemo, a jedino što ih pokreće je ljubav prema klubu i ovom sportu. Oni zaslužuju više! Sada je trenutak da odemo korak dalje i poboljšamo sve uslove kako bi igrači napredovali i kako bi zajedno ostvarili velike ciljeve u koje čvrsto verujemo. Naš cilj je da u narednih 5 godina uz pojačanja i iskusnog trenera i već postojeću strast omogućimo našim igračima napredak i put ka Engleskoj ligi i evropskom vrhu - navodi se u saopštenju kluba.

Foto: Promo

- Cilj za ovu godinu je osvajanje sva 3 trofeja na domaćoj sceni i Balkan Super Lige čime ćemo pokazati da smo vodeći klub u regionu. Temelji su postavljeni kako bi ispunili velike ambicije i dospeli na mesto u svetu ragbija koje naše veliko ime i zaslužuje, a da bi to ostvarili potrebna nam je baš tvoja pomoć.

Klub je uveo standard i ekskluziv članarinu, koja donosi i poklone i dodatne beneficije, a sve informacije možete pogledati na zvaničnom sajtu kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA