≫ 

Hrvatski navijači izviždali svog kapitena koji je tražio da se ne vređaju Srbi, a onda ga izgubili do kraja EP?

Pitanje je hoće li Domagoj Duvnjak nastaviti takmičenje

  • 19

Salvama zvižduka hrvatski navijači su ''zatrpali'' intoniranje srpske himne, ali u tim trenucima nisu poštedeli ni svog rukometaša Domagoja Duvnjaka.

Kako hrvatski mediji prenose, Duvnjak je takođe izviždan jer je pre početka utakmice tražio od navijača da ne vređaju srpske rukometaše i da navijanje bude korektno.

>>> Srbija igrala 27 minuta, a onda se raspala: Orlovi doživeli težak poraz od Hrvata, golman odbranio samo 4 šuta!

Lep gest kapitena Kauboja koji je u finišu meča sa Srbijom doživeo povredu i morao je na ramenima saigrača da izađe sa parketa.

Činilo se da je u pitanju samo grč, ali je sve izvesnije da je Duvnjaku pukao mišić. Nažalost, to bi značilo da je za njega prvenstvo gotovo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • salko

    12. januar 2018 | 23:18

    Pravi sportasi su uglavnom normalni ljudi,koji znaju da cijene protivnika i da pobijede u fer borbi.Bez Duvnjaka sanse za medalju su znatno umanjene.Steta za sportasa,ali s druge strane ovakvi navijaci i ne zasluzuju da se raduju.Njima nije ni mjesto na sportskim terenima a frustracije trebaju lijecit negdje drugo!

  • Живојин

    12. januar 2018 | 23:07

    За све ово што се дешава криви су политичари еј људи рат је прошао .па докле више да се убијамо ја волим моје Србе ,моју Србију и неби више да мои Срби гину .

  • Hogar

    13. januar 2018 | 07:11

    Rukomet koji mi igramo,umro je pre vise od 10 godina,usporeno u napadu bez ijedne kontre,generlno rukomet u nasoj zemlji je umro odavno...mi vracamo selektora ne znam koji put jer nema ko da vodi reprezentaciju....covek nema ideju nijednu za napad,pa mi ni jednu prijateljsku utakmicu nismo pobedili!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA