Selektor Hrvatske napravio skandal: Červar ušao na teren i vukao najboljeg igrača Belorusije u poslednjem napadu! (VIDEO)

Da li će EHF reagovati na ovo?

  • 14
Foto: AP/Tanjug

Rukometna reprezentacija Hrvatske uz mnogo muka, ali i pomoć sudija došla je do pobede nad Belorusijom i tako ostala u igri za polufinale Evropskog prvenstva.

''Kockasti'' su došli do pobede od 25:23 u poslednjim sekundama meča, a ishod je mogao da bude i drugačiji da je Belorusija iskoristila napad u poslednjim trenucima i da 5 sekundi pre kraja sudije nisu svirale faul u napadu, umesto da sankcionišu trenera Hrvatske Lina Červara.

On je u poslednjim trenucima meča napravio skandal kada je pored aut linije ometao najboljeg igrača Belorusije, Artura Karvatskog, ali to arbitri nisu sankcionisali. Umesto toga dosudili su faul u napadu Belorusiji u nastavku akcije i omogućili Hrvatima im da u poslednjim sekundama daju još jedan gol i da pobede.

Posle blamaže litanskih sudija na utakmici Slovenija - Nemačka, posle koje je i Veselin Vujović napravio totalni haos, da bi kasnije EHF suspendovao arbitre zbog lošeg suđenja.

Ovo je nova potencijalna afera koja bi mogla da uzdrma EHF i organizaciju Evropskog prvenstva.

Pogledajte i kako vatrene hrvatske čirlidersice uveseljavaju publiku na Evropskom prvenstvu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija CH

    19. januar 2018 | 08:56

    Sramota je kako se sudi na ovom prvenstvu, Slovence su unistili, Hrvate guraju na silu ali na kraju ce Francuzi sve da ih razbiju !

  • cemir

    19. januar 2018 | 08:50

    Prvenstvo je izgubilo svaki smisao.

  • Eureka

    19. januar 2018 | 09:10

    Da je igrala Nemačka sedmerac bi bio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA