≫ 

Selektor Slovenije Vujović ponovo kritikuje Hrvate: Šta da radimo u ovoj vuko*ebini? (VIDEO)

Slovenci nezadovoljni po odlasku iz Zagreba

  • 0

Slovenija je porazom od Danske 31:28 praktično ostala bez šansi za polufinale Evropskog prvenstva i sada se bore za 5. mesto.

>>>Cvetković: Hrvati su braća, očekujem njihovu podršku i navijam za njih

Slovenci su zajedno sa ostalim reprezentacijama smešteni u Svetom Martinu na Muri, a sada imaju tri dana odmora u selu sa dve i po hiljade stanovnika u kojem baš i ne znaju šta da rade, prenose hrvatski mediji.

Kako im je očigledno dosadno, selektor Vujović ponovo je imao šta da poruči organizatoru:

- Prvi put na velikom takmičenju imam tri dana pauze. Iskreno, ne znam šta ćemo raditi u onoj vuko*ebini, kako se zove, San Martin, gde nemaš ništa, ni vuka, ni sove - rekao je slovenački trener

Foto: Tanjug/AP

Veselin Vujović očigledno nije oduševljen što je njegova reprezentacija napustila Zagreb u kojem je igrala u prvom krugu.

- Nešto ćemo izmisliti, razmišljam da ih pustim na jedan dan kući s obzirom na to da smo tu, na granici - istakao je on i dodao:

- Mi smo poput ostalih reprezentacija, nismo ni bolji, ni gori. Nisam znao kako da ispunim dan igračima, a onda sam shvatio da su emocionalno ispražnjeni posle Danske.

Slovenci se u varaždinskoj grupi bore za treće mesto kojim bi izborili utakmicu za peto mesto na prvenstvu i možda izbegli dokvalifikacije za Svetsko prvenstvo sledeće godine.

- U ovim okolnostima peto mesto bilo bi ogroman uspeh - zaključio je Vujović

Da podsetimo, sledeću utakmicu Slovenija igra sa Španijom u utorak od 18.15 časova.

VIDEO: Pogledajte opširni intervju sa Veselinom Vujovićem za Telegraf:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA