≫ 

Ne pomažu ovde ni najrođenija braća: Cvetkovićev izraz lica na -10 sve govori, Orlovi statirali dok su Francuzi cepali mrežu (VIDEO)

Preostalo je da se samo agonija okonča u susretu sa Belorusijom za dva dana (16.00)

  • 16

Potpuno izgubljeno delovao je selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković u porazu od Francuske sa 39:30, u završnici naše nesrećne epizode na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj.

To je slikovito prikazano i u dvominutnom pregledu sa utakmice, kada je Cvetković kadridan pri 37:27 za Trikolore, pet i po minuta pre kraja okršaja.

Potpuno pomiren sa sudbinom, izgubljenog pogleda, Cvetković je gledao detalje meča koji najbolje opisuju dva pristupa i naše učešće na turniru.

Dok su se igrači Francuske bacali za loptu pri +10 i +8, Ilić i Šešum su statirali, što je bilo posebno poražavajuće.

- Čestitam Francuzima na pobedi. Videla se razlika u kvalitetu. Pokušali smo koliko smo mogli u datim okolnostima da pružimo maksimum. Sve ono što su bile greške, neiskustvo i neuigranost, prihvatam na sebe, ali nikada neću da prihvatim i shvatim da se ne daje poslednji atom snage za svoju zemlju. Mi smo pali na tom ispitu danas - naveo je Cvetković za RSS.

Nadao se Cvetković bratskoj pomoći Hrvata, ali su čak i susedni mediji primetili da nama sada ne bi pomogao ni celi Balkan sa ovakvim rukometom koji igramo.  Pogledajte i sami zašto, naročito poslednji gol koji se nalazi u kompilaciji:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA