Deki Savić podmladio vaterpolo reprezentaciju Srbije

Selektor vaterpolista uručio je poziv i mladom Veljku Tanaskoviću iz Zvezde

  • 1

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić za gostovanje Rumuniji u Svetskoj ligi računa na podmlađen sastav, a poziv je dobio i debitant Veljko Tankosić iz Crvene zvezde.

Na Savićevom spisku za meč u rumunskoj Oradei su: Gojko Pjetlović, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Sava Ranđelović, Gavril Subotić, Petar Tomić, Nemanja Ubović, Ðorđe Lazić, Nikola Jakšić, Veljko Tankosić, Radomir Drašović, Strahinja Rašović i Dimitrije Rističević.

Selektor Savić podsetio je da je za Svetsku ligu predviđeno kombinovanje sastava u svakom meču.

- Obaveza je uvek ista, idemo na pobedu. U ovom takmičenju nam ostaje u martu susret sa Crnom Gorom u gostima koji će rešiti pitanje pobednika u grupi - rekao je Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

U narednim danima Savić će, u zavisnosti od zdravsvenog stanja vaterpolista, odrediti tim za kvalifikacioni turnir Evropa kupa u Splitu, gde će od 15. do 18. februara Srbija da učestvuje pored domaćina Hrvatske, Grčke, Holandije i Malte.

Utakmica 3. kola A grupe Svetske između Rumunije i Srbije trebalo je da se igra u utorak, ali će se ipak odigrati dan ranije, u ponedeljak, kako bi Srbija ima dan više da se pripremi za turnir u Splitu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan i Zvezda nasa gnezda

    10. februar 2018 | 16:05

    Nije je pomladio nego neki otkazali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA