Ubedljiv poraz odbojkaša Srbije u Ligi nacija protiv SAD (FOTO)

Četa Nikole Grbića odigrala svoj najslabiji meč u dosadašnjem toku takmičenja

  • 2

Odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je u duelu sa SAD rezultatom 3:0 (25:22, 25:16, 25:14), na početku četvrtog vikenda Lige nacija u američkom Hofman Estejtsu.

>>>Pala i Argentina: Odbojkašice nastavljaju sa pobedama!

Ekipa Nikole Grbića je u predgrađu Čikaga pretrpela četvrti poraz u novoformiranom takmičenju i uz šest pobeda se nalazi na osmom mestu na tabeli. Međutim, odbojkaši Srbijie i dalje imaju šanse da izbore završni turnir Lige nacija.

Najefikasniji u pobedi Amerikanaca bili su Metju Anderson i Aron Rasel sa po 13 poena, dok je u srpskom timu Uroš Kovačević upisao sedam poena.

Drugi meč u SAD, Srbija igra večeras protiv Irana od 21 časova po srednjeevropskom vremenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    16. jun 2018 | 12:25

    Pratim ovaj turnir nacija i smatram da se olako razbacujemo predhodnim dostignućima odbojkaša . Ali to nije ništa novo. U našem sportu sve je toplo- hladno sa tendencijom na hladno.

  • Name

    16. jun 2018 | 14:40

    Sa Nikolom mi nemamo tim. Jesmo uzeli Sv. ligu 2016. ali to je bilo samo zato jer su se svi drugi spremali i čuvali za OI, dok se mi nismo kvalifikovali, pa smo jurili nešto kao opravdanje. Jeste Nikola bio najbolji tehničar na svetu ali nije to kao trener. Isto kao što sa Salom Djordjevićem nećemo uzeti zlato u košarci, tako sa ovim nećemo imati uspeha u odbojci. Dobar / fenomenalan igrač ne znači i takvog trenera ali naši sportski savezi to teško shvataju. Neka se ugledaju na devojke i trenera Terzića, koje su po složnosti i timskoj igri bolje nego što bi bile uz lošeg trenera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA