≫ 

Ne radi ništa, a plaćaju mu 1.6 miliona svake godine: Neverovatna priča o otkazu i sjajnom potezu posle njega (FOTO) (VIDEO)

Bobi Bonila - zapamtite to ime

  • 1

Bobi Bonila je proslavljeni bejzbol igrač. To što većina nije čula za njega je sasvim u redu. Ali! Ono što svakako mora da se zna je da upravo penzionisani Bobi, zahvaljujući otkazu, ima ugovor o kojem većina "običnih smrtnika" može samo da sanja.

>>>  Vejd Jang pobednik Xross Challenge trke (VIDEO) (FOTO)

Kako prenosi Dejli Telegraf, Bonila je igrao profesionalnu bejzbol ligu 16 sezona, a 6 puta bio je deo Ol stara. Takođe, bio je i najplaćeniji igrač prvenstva i to tri godine za redom.

Ipak, ono po čemu će Bobi ostati upamćen jeste vrtoglavi ugovor koji mu kao penzioneru donosi brdo novca, i sve to zahvaljujući otkazu koji je u Metsima dobio 1999. godine. Naime, Po ugovoru trebalo je da mu, pre otkaza, bude isplaćeno još 7.9 miliona dolara.

Zanimljivo je da je dogovor postigao njegov agent sa klubom, a on je podrazumevao da sledećih deset godina klub igraču ne plaća ništa, ali posle toga Bobi dobija 1.6 miliona dolara godišnje tokom 25 godina.

I to nije sve. Metsi su mu ostali dužni i neke redovne plate, na osnovu koji će mu do 2023. godine isplaživati 675.000 dolara godišnje, što mu ni malo ne pada teško da troši.

Bogati penzioner danas ima 55 godina i sa nestrpljenjem očekuje svaki 1. jul jer to je "Bobijev dan", kako su ga prozvali mnogi u Americi. Tada dobija platu i "otpremninu" istovremeno.

Kako je od ovog ponedeljka bogatiji za 2.2 miliona sigurno je da će nastaviti mirno da troši i "krcka" svoj "mukom" zarađeni novac, a sve zahvaljujući otkazu, i dobrom agentu, koji mu je doneo desetine miliona bez utrošene kapi znoja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R line

    3. jul 2018 | 09:24

    Neće on dugo....završiće u nekoj saobraćajci pa nisu ludi ovi da mu 25 godina plaćaju sve to...namestiće ga i završiti posao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA