≫ 

Da skačem u bazen ako osvojimo zlato? Ugojio sam se, a i zaboravljam da plivam polako: Urnebseni Savić se šalio pred put na EP! (VIDEO)

Uz srpsku trobojku koja je u potpnosti prekrila tribine na bazenu SC "Milan Gale Muškatirović" naši vaterpolisti u majicama na kojima je bila ispisana poruka "Igram za Srbiju" poklonili su se punim tribinama, ljubiteljima vaterpola koji su od strane Vaterpolo saveza Srbije, za podršku reprezentaciji, nagrađeni besplatnim ulaznicama za ovaj bazen.

  • 3

Vaterpolo reprezentacija Srbije na spektakularan način ispraćena je na Evropsko prvenstvo u Barselonu. Ili, bolje rečeno, kako i dolikuje sportistima koji su u poslednjih nekoliko godina osvojili sve što se moglo osvojiti i nebrojano puta obradovali naciju.

Trostruki uzastopni osvajač priznanja za najboljeg trenera sveta je istakao da je ovo trenutno najjači sastav, a na pitanje da li će, ako Strbija osvoji zlato, to proslaviti skokom u bazen, Savić je odgovorio u svom stilu:

- Neću skakati u bazen. Nije ni vreme. Još sam se više ugojio, a i polako zaboravljam da plivam - nasmejao je sve medije selektor delfina Dejan Savić.

Boje naše zemlje na EP u Španiji braniće: Gojko Pijetlović, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Sava Ranđelović, Miloš Ćuk, Duško Pijetlović, Nemanja Vico, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Branislav Mitrović.

Reprezentacija Srbija u sredu rano ujutro kreće put Barselone, prvi meč igraće 16. jula od 20 sati i 30 minuta, a rival će biti Rumunija.

(I. Nedić./D.Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA