≫ 

Hrvatski selektor ponovo poslao provokativnu poruku Srbiji: Cenimo ih, ali...

Najveći vaterpolo duel sveta ponovo u polufinalu velikog takmičenja

  • 20

U četvrtak u 20.30 očekuje se uzavrela atmosfera na bazenu u Barseloni gde se sastaju u polufinalu Srbija i Hrvatska. Ovo je najveći vaterpolo derbi sveta, a nikad se ne zna ko će pobediti i otići u borbu za zlato.

>>> Velike reči selektora Hrvatske: Ne mogu ne voleti nekoga samo zato što je iz Srbije! Čovek je čovek, bez obzira odakle je!

Poslednji put Hrvatska je na Svetskom prvenstvu prošle godine bila bolja sa 12:11 u polufinalu, a kasnije je postala i Svetski prvak. Selektor "Barakuda" Ivica Tucak uvek ima zanimljive izjave pred duel sa Srbijom.

- Uz dužno poštovanje i bez potcenjivanja ostalih, smatram da su Srbija i Hrvatska trenutno najbolje svetske reprezentacije. Obe ekipe obeležile su poslednjih osam-devet godina svetskog vaterpola. Srbiju uvažavamo, ali je se ne bojimo. Verujem da ćemo ponovo pobediti i da ćemo ući u finale Evropskog prvenstva - jasan je Tucak.

UNIQA je zvanično osiguranje naše najtrofejnije generacija sportista ikada, koja se u Barseloni bori za četvrtu uzastopnu titulu evropskih šampiona.

Pa, nek pobedi bolji: Ivica Tucak i srpski selektor Dejan Savić odlični prijatelji Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen Srdić

    25. jul 2018 | 13:21

    Samo polako prošli put su prošli jer su nas idprovocirali to više neprolazi. Za naše poruka "čuvajte se momci Hrvati znaju i da kopaju oči",da bi došli do pobede.

  • Podgorica

    25. jul 2018 | 14:33

    Ispao Milov DPS, jos i ovi SDP ovci i to je to. Napred delfini.

  • PIXY

    25. jul 2018 | 14:14

    NE VIDIM OVDE NISTA PROVOKATIVNO,CA STO VISE PA NECE VALJDA RECI CENIM NAS ALI SRBIJA CE BITI U FINALU, STALNO TRIPUJEMO TAMO GDE TREBA I GDE NE TREBA PRIMAMO SE KAO SAUCESCE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA