≫ 

Bronza za Grujića i Novakovića na Svetskom prvenstvu!

Još jedna medalja za srpske kajakaše

  • 0

Srpski kajakaši Nebojša Grujić i Marko Novaković su osvojili bronzanu medalju u diciplini kajak dvosed na 200 metara. Trku su završili u vremenu 32.156 sekundi. Zlato je osvojila mađarska posada Balaška, Birkaš (31.873), srebro je pripalo Špancima Kraviotu i Toru (32.133).

>>> Zovu ga HULK, najzgodniji je srpski Olimpijac, a sada je pozirao go pored konja kao u španskim serijama! Žene će odlepiti kad vide ovo brdo mišića! (FOTO)

Milica Starović je u jednosedu na 500 metara bila osma, isti plasman ostvarila je i Nikolina Mijušković u kanuu jednokleku na 200 metara. Dvosed na 500 metara Starović, Bedeč je bio deveti.

- Još jedna u nizu medalja. Dokazali smo da možemo konstantno da budemo u vrhu. Nijanse su odlučivale. Odskočili su Mađari, za koje se znalo da imaju jaku posadu. Možemo da budemo zadovoljni, ovo je četvrto svetsko prvenstvo na kom osvajamo medalju – rekao je Nebojša Grujić.

Još jedna medalja za tandem: Marko Novaković ( drugi ) i Nebojša Grujić Foto:kajakaški savez Srbije
Foto: kss.org.rs

Marko Novaković je dodao:

- Očekivali smo neizvesnu trku. Ovo je bilo pravo finale. Konkurencija je bila žestoka, plasman među tri najbrža čamca je ostvarenje našeg cilja.  Svetska bronza je za nas veliki uspeh i motiv za još bolji rad u narednoj sezoni . Hvala svima koji su bili uz nas i koji nas podržavaju - rekao je Novaković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA