Čemu li se smeju Novak, Ivana, Bogdan i Vanja? Ovo je najvrednija fotka srpskog sporta! (FOTO)

Koliko je samo pehara, zlata i radosti za Srbiju na ovoj fotografiji...

  • 3

Sportisti možda i najbolje što Srbija ima i oni naš narod čine ponosnim već decenijama unazad. Njihove pobede ispunjavaju nas srećom, čak i onda kada nam je teško i njihovi uspesi čine da zaboravimo i neke nevolje i teške trenutke u kojima se nalazimo.

Novak Đoković, Ivana Španović i Bogdan Bogdanović trenutno su najpopularniji sportisti koje Srbija ima i omiljeni su u narodu.

Kada na jednom mestu vidite sve njih zajedno, nasmejane i srećne, a sa njima je još jedna sportska legenda - nekadašnji odbojkaš Vladimir Vanja Grbić, ta fotografija ima neprocenjivu vrednost.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Vladimir Grbic (@vladimir_grbic) on

- Malo smo ćaskali, onako, usput, jer imamo dosta zajedničkih tema - napisao je Vanja Grbić.

Sa njima je bila i još jedna ženska osoba koja je smajlijem sakrila identitet.

Fotografija je za kratko vreme dobila hiljade lajkova i mnogo pohvala u komentarima, a jedan od njih se posebno istakao - "Koliko ste nam radosti priredili zajedno, može samo pod nebo stati".

VIDEO: Novakova poruka ljubavi posle osvajanja US Opena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    17. septembar 2018 | 18:10

    U najkracem,Novaka Djokovica,poznajem sa Kopaonika,od cetvrte godine kada ga je trenirala Jaca Gencic!!A casni roditelji drzali lokal sa skupom kirijom kod Genexa,da bi mu priustil pocetak rukovanja sa reketom!?Svako jutro pok.Jaca dolazila je ujutru na kafu u tada Press centar TANJUG-a,cekajuci malog decaka Novaka na trening u Bacistu.Jedno jutro pitam Jacu:"Kakva je buducnost ovog malusana!?To je ,,cudo,,od deteta!!!!Eto,Novak je sada planetarni za tenis,srpski ponos i dika !!!Uz Nikikolu Teslu,izumitelja u inovacijama i tehnickim unapredjenjima,otvorio oci svetu!?Dva Srbina,male drzave Srbije,ali velike,sa mozgom ravnom uranijumu koji je pokazao i dokazao svetu da su genijalci vredni svakog postovanja!!!!U to ime svu srecu Novaku i cenjenoj porodici,na mnogaja ljeta,od srca iskreno toma milosavkjevic

  • Kg

    17. septembar 2018 | 22:10

    Ne zaboravimo Vaterpoliste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA