Verdasko zgrozio svet iživljavanjem na dečaku koji skuplja loptice: Ti si bruka za tenis! (VIDEO)

Kineski dečak samo ga je nemo gledao, jer je doživeo kritiku ni kriv ni dužan

  • 4

Fernando Verdasko šokirao je teniski svet ponašanjem na turniru u kineskom Šenženu, gde je poražen u polufinalu od Japanca Nišioke sa 2:1 (1:6, 6:3, 7:6), a navijači su zgroženi zbog njegovog nepristojnog gesta prema skupljaču loptica.

Nervozni Španac je u jednom momentu zatražio peškir, a dečak je trčeći došao do njega i dodao mu ga je. Iako je prošlo tek tri sekunde od momenta kada je zatražio peškir dok mu je mališan isti predao u ruke, Verdasko je počeo da viče na njega i da mu rukama gestikulira da mora da bude brži.

Očigledno je frustraciju zbog lošeg razvoja situacije na terenu želeo da iskali na mališanu, a to je ispraćeno velikim osudama od strane javnosti, koji u komentarima na društvenim mrežama pišu da je Španac bruka za tenis i da treba da ga bude sramota što viče na volontere bez ikakvog razloga.

Jedna od onih koja je kritikovala Verdaska bila je i majka Endija Marija - Džudi Mari, koja je dala svoj komentar cele situacije.

- A da uvedemo pravilo da igrači sami idu po peškire? A da skupljači loptica samo skupljaju loptice? - napisala je Džudi na Tviteru.

Ljubitelji tenisa podsetili su da Verdasku nije prvi put neprimereno ponašanje prema skupljačima loptice, a jedan takav gest imao je i u duelu protiv Dušana Lajovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    1. oktobar 2018 | 16:02

    Vecina se tako ponasa,mnogo se teniserima gleda kroz prste

  • Oki

    1. oktobar 2018 | 16:41

    U drugim sportovima bi bila zestoka kazna ali teniserima neznam zasto se oprasta

  • Neša

    1. oktobar 2018 | 20:40

    Retard. Sad bi trebao otac tog deteta da mu nabije i peskir i reket u .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA