Posle 15 godina startuje Bokserska liga Srbije

Derbijem u Valjevu između Metalca i Loznice sutra, posle 15 godine pauze, ponovo startuje Bokserska liga Srbije

  • 0

U bokserskom prvenstvu će učecstvovati ukupno šest ekipa, a u 1. kolu još se sastaju: "Naišus" Niš - Radnički Beograd i Vojvodina Novi Sad - Radnički Kragujevac.

Na konferenciji za medije u Tržnom centru u Rajićevoj predstavili su se mladi asovi srpskog boksa, među kojima i Ðorđe Bujišić, koji je nedavno osvojio srebro na elitnom takmičenju "Zlatni pojas" u Rumuniji.

- Nakon 15 godina ligaško takmičenje ugledaće svetlost dana na radost nas ljubitelja plemenite veštine, kako boksera, bokserskih radnika, tako i svih poklonika ovog sporta. Šest klubova okupilo je najbolje boksere Srbije koji će odmeriti snage u osam težinskih kategorija, dok će se šampion znati u maju kada je planiran završetak Bokserske lige Srbije - izjavio je direktor Nikola Milinković.

Konferenciji su prisustvovali i mladi asovi boksa Srbije, akteri budućih ligaških okršaja: Petar Stošić (Naišus Niš), Ðorđe Bujišić (Radnički Beograd), Stefan Panić (Loznica), Aleksa Mitić (Naišus Niš), Veljko Gligorić (Vojvodina Novi Sad) i Slobodan Jovanović (Radnički Kragujevac).

VIDEO: Pogledajte trening Veljka Ražnatovića pred meč

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA