Odbojkašice igraju polufinale SP, selektor poručuje: Blizu smo finala...

Naše gracije finale traže preko Holandije

  • 3

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije u petak ujutru (06.40) igra protiv Holandije za plasman u finale i medalju na Svetskom prvenstvu u Japanu.

Selektor Zoran Terzić ističe da je srpski tim veoma motivisan da posle Evropskog i olimpijskog izbori i prvo finale na planetarnom šampionatu.

- Holandija je jedan od favorita, igra dobro i nije slučajno u polufinalu. Biće jako teško, ali smo motivisani i hoćemo finale. Po kvalitetu smo jako blizu, odlučiće odbrana i veća želja - rekao je Terzić.

Odbojkašica Ana Bjelica kaže da ekipa ima novu priliku za istorijski uspeh.

- Pričala sam sa Majom Ognjenović o bronzi iz 2006. godine, za mene je to bio nestvaran uspeh, a sada sam deo ekipe koja igra polufinale. Čeka nas Holandija koja nas je pobedila u prethodnoj fazi. Nadam se da ćemo odigrati najbolje što možemo.

Saigračica Teodora Pušić nada se revanšu Holanđankama za ubedljiv poraz u Nagoji.

- Dobro je što igramo opet sa Holandijom, to je prilika za revanš. Verujem da ćemo ispisati istoriju i ući u finale - zaključila je Pušić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    18. oktobar 2018 | 14:26

    Srecno devojke!!!!💪💪💪

  • Aleksandar

    18. oktobar 2018 | 14:23

    Vi ste vec nase junakinje i verujem da ce te obradovati Srbiju nekom medaljom!Moram da napomenem da je veliki uspeh i ovo sada sto ste usle u polufinale medju 4 najbolje selekcije na svetu!!!Hvala vam Srpske lepotice.....

  • Дејан

    19. oktobar 2018 | 05:12

    Сретно девојке!! Свака вам част за ово што сте урадили и дошли до полуфинала!! Интересантно је да кад се упореди мушко СП од пре -/+ 2 месеца наши одбојкаши су били 4 и ако погледамо 4 полуфиналисткиња код девојак, једина је Србија на планети земљи која има и мушки и женски тим међу полуфиналистима

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA