≫ 

Dogodine u Prizrenu grmelo u Nemačkoj! Srbin ušao uz ring uz pesmu Beogradskog sindikata, pa sredio rivala u 1. rundi! (VIDEO)

Sjajna borba Leskovčanina

  • 4

Leskovački MMA borac Miloš Stojković pobedio je u nemačkom Malšu Saša Dajića iz BiH, a posebno je bilo zanimljivo što je u oktagon ušao uz pesmu Beogradskog sindikata "Dogodine u Prizrenu".

U prepunoj hali „Federbahale“ u nemačkom gradu Malš, Stojković i Dajić priredili su na Međunarodnom turniru profesionalaca vrhunski meč u superteškoj kategoriji ljubiteljima MMA borbi, a Milošev ulazak u ring propraćen je zvižducima i aplauzima naših ljudi iz publike upravo zbog pesme kojom se predstavio, prenosi Jugmedija.rs.

- Mogu da je zabranjuju koliko hoće, ali sam izašao uz tu pesmu da dam jasnu poruku mladima da moraju da se usmere ka pravim vrednostima - kaže za ovaj portal Stojković, koji je slavio gušenjem u prvoj rundi.

- Dogodine u Prizrenu - je posvećena svim nevinim žrtvama na Kosovu i Metohiji, a Stojković je poručio da se sprema za veliki MMA turnir u decembru u Leskovcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA