Saša Ilić u upravnom odboru VK Partizan!

Legendarni fudbaler rešio da konkretno pomogne trofejnoj sekciji crno-bele porodice

  • 4

Najdugovečniji fudbaler Partizana Saša Ilić polako, ali sigurno, priprema se za "život posle fudbala", a malo ko je mogao da pomisli da će mu prva "funkcija" biti vezana za vodu.

Naime, Ilić je u petak postao član upravnog odbora Vaterpolo kluba Partizan!

- Na održanoj Skupštini izabrani su kandidati za organe Kluba koji će obavljati funkcije u narednom četvorogodišnjem mandatu. Za Predsednika Skupštine VK Partizan, jednoglasno je izabran Zoran Avramović, za predsednika Upravnog Odbora izabran je, takođe jednoglasno, Aleksandar Šoštar, koji je predložio članove Upravnog Odbora - kaže se u saopštenju crno-belih.

Šoštar je, pored ostalih, uvrstio i dugogodišnjeg kapitena fudbalera Partizana.

- Što se tiče sportskih rezultata i dalje smo, i pored velikog odliva igrača, veoma uspešni, naročito na domaćoj sceni. Poznato je i da pred nadležnim organima vodimo borbu za bazen. Ali i pored silnih problema i dalje funkcionišemo - rekao je Ilić.

Pored Ilića, UO VK Partizan čine:

Dragan Bakvić, Slavica Cvetković, Dragan Lukić, Marko Pavkov, Dejan Bogunović, Branko Stamenković, Rade Dabetić i Mile Jovanović.

Za Predsednika Nadzornog odbora jednoglasno je izabran Pavao Vilović, a za članove Nadzornog odbora Jovan Vraneš i Maja Milašinović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    3. novembar 2018 | 01:48

    Sve cestitke Vaterpolo klubu Partizan ! Samo napred ! Komsije sa Banjice !

  • ZIKA VALJAK

    3. novembar 2018 | 09:28

    PoLako se PARTIZAN vraca na stare staze. Samo napred !!

  • Pero

    3. novembar 2018 | 01:17

    Eto moguce da postane i trener vaterpolistima ili kosarkasima zato ne da napredujemo vec tonemo u svim sportovima(mislim na partizan).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA