≫ 

Huliganska makljaža igrača Zvezde i Partizana: Brutalna tuča u ragbi finalu Srbije, posle haosa igrač crno-belih pokazao zadnjicu rivalu! (VIDEO)

Uzavrela krv je donela i tuču kakva ne priliči sportu

  • 12

Ekipa Crvene zvezde pobedila je Partizan u finalu plej-ofa Super Lige Srbije u ragbiju 13 sa 36:16, a utakmica je obilovala momentima tuče i prljavim potezima.

Kao i prošle sezone, odnosno i u prethodna dva ovogodišnja finala – u Superkupu i Kupu Srbije, večiti rivali su u direktnom duelu odlučivali o tituli, koju je branila Zvezda.

Sudija nije znao koga pre da smiruje Foto: RLK Crvena zvezda

Tim crveno-belih došao je do triple krune, ranije su se u vitrinama našli Superkup i Kup Srbije, a u oba finala bili su bolji od crno-belih (42:26 i 56:6).

Tim Partizana imao je veliku želju da se revanšira, jer je umeo da napravi velika iznenađenja u prethodnoj sezoni, ali je Zvezda na pragu istorijskog uspeha da postane prva ekipa koja je osvojila sve četiri titule u jednoj sezoni i to bez poraza, jer uskoro igrati i finale Balkan Super Lige, takođe će to biti večiti derbi.

Čak su i fotoreporteri ušli da primire strasti Foto: RLK Crvena zvezda

U svojoj eri dominacije, Dorćol je uzimao sva tri trofeja, ali ne i četvrti jer još tada nije bila formirana Balkan Super Liga.

Retki su uneli pomirljiv ton Foto: RLK Crvena zvezda

Foto: RLK Crvena zvezda

Nažalost, bilo je i prilično nemilih scena, jer je došlo do brutalne tuče pri 30:16 za Crvenu zvezdu, kada je sve eskaliralo posle jednog obaranja (1:32:30 snimka), a kada su se strasti stišale, jedan igrač Partizana je sa centra pokazao zadnjicu rivalima (1:37:30 snimka)!

Igrač Partizana pokazuje zadnjicu rivalu Foto: RLK Crvena zvezda

VIDEO: Čak i "fini" sportisti umeju da pokažu zube

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki rubiroza

    12. novembar 2018 | 08:16

    Glodari uvek stoka bili.....

  • ...

    12. novembar 2018 | 09:20

    Iz nemoći nastaju ovakve scene... Bravo Zvezdo!

  • Šteta

    12. novembar 2018 | 08:37

    Vidi se da neki igrači nisu dorasli igranju ovog sporta, pokazivanje zadnjice je prenisko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA