Drama rukometašica Jagodine u Češkoj: 24 sata blokirane na putu!

Rukometašice Jagodine zbog kvara autobusa već više od 24 sata su "blokirane" u Češkoj i neizvesno je kada će krenuti kući.

  • 2

Foto ilustracija: Rukometašice Jagodine letos su slavile titulu na ulicama grada Printskrin: Facebook/Central Media

  Rukometašice Jagodine gostovale su u subotu popodne danskom Viborgu u EHF kupu, izgubile od renomiranog rivala 31:16 (15:9), a povratak kući pretvorio se u pravu noćnu moru.

Kako je Tanjugu rekla kapiten Ivana Jevtić autobus preduzeća "Ozon" pokvario se juče oko 12.30, otpao mu je točak kod mesta Ostrovčica, a nešto kasnije su prebačene u hotel i od tada čekaju i neizvesno je kada će krenuti dalje.

Neuobičajeno je da rukometašice jedinog srpskog predstavnika u EHF kupu uopšte idu autobusom na tako dalek put, a kvar i čekanje samo su dodatno zakomplikovali situaciju. Revanš meč igra se u nedelju u Jagodini.(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neobicno?

    12. novembar 2018 | 21:50

    Sta je tu ne obicno?Hahaha pa crnogorski prvoligasi u fudbalu su isli u Donjeck autobusom putovali su samo 70 sati...Sve je to razmazeno cuj do Praga avionom da idu haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA