≫ 

Srbin u NFL-u slomio nogu! Igrači i navijači se hvatali za glavu posle jezive povrede! (FOTO) (VIDEO)

Ono što su mnogi primetili je da se povreda dogodila na isti dan kada je pre 33 godine bivši kvoterbek doživeo identičnu nezgodu

  • 1

Kvoterbek Vašingtona, Aleks Smit, koji je navijačima u Srbiji poznat po srpskim korenima na koje je ponosan, doživeo je tešku povredu na meču sa Hjustonom kada su mu, u jednom od duela, polomljene obe kosti potkolenice, tibia i fibula. 

Poraz njegovog tima, 23:21 ostao je u potpuno drugom planu jer je tokom treće četvrtine posle duela sa defanzivcima Hjustona Džej Džej Vatom i Karimom Džeksonom desna noga skroz "otišla u stranu", što je značilo da su obe kosti potkolenice polomljene.

Kompletnu akciju, i tešku povredu Smita možete pogledati klikom na video.

Zanimljivo, ovaj meč i povredu posmatrao je i nekadašnji kvoterbek Redskinsa Džo Tajsman koji je na isti dan 1985. godine doživeo identičan prelom.

Povrede oba igrača začudile su i šokirale sve ljubitelje NFL-a, širom sveta.

Tridesetčetvorogodišnji Smit je potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 94 miliona dolara i Vašingtonu neće biti lako da nadomesti njegov izostanak, ali i da revidiraju finansijske uslove koji su veliki.

Da podsetimo, Aleks Smit je igrač koji je 2005. godine izabran kao prvi pik na draftu, uvek je isticao svoje poreklo. Njegov pradeda je bio Srbin emigrant iz Austrougarske koji se doselio u SAD kada je ima samo 12 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA