Ruskinje igrale za Srbiju i overile polufinale: Orlice dele dve pobede od polufinala! (VIDEO)

Danska je izgubila šanse da se eventualnom pobedom uključi u trku za prolaz dalje

  • 2

Rukometašice Rusije ubedljivo savladale su Dansku 32:21 u drugoj utakmici druge faze na Evropskom prvenstvu u Francuskoj i tako overile plasman među najboljih četiri.

Olimpijske šampionke od samog starta meča nametnule su svoj ritam i nisu dankinjama dale mnogo šanse da okrenu meč u svoj u korist. Ovom pobedom Ruskinje su došle do 8 poena i prvog mesta u grupi, a ovakav rasplet događaja odgovara i selekciji Srbije koja mora da pobedi u naredna dva meča kako bi se našla na drugom mestu koje vodi dalje.

Olimpijske šampionke do pete pobede na turniru vodila je Ana Vjahireva sa 9 golova iz isto toliko šuteva. Pet golova za Rusiju postigla je Polina Kuznjecova.

Sa druge strane, najefikasnije su bile Katrine Hejndal sa 5 i Mete Hansen sa 4 gola.

Da podsetimo, Srbija igra protiv Crne Gore od 21 sat i samo pobeda ih ostavlja u trci za polufinale.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gaga

    10. decembar 2018 | 20:44

    vi ocigledno niste realni.sa crnom gorom i nekako, sa francuskom nikako.jasno je da su obe ekipe jace i brze od nas.cestitke nasem timu.rukomet je kao sport najvise posrnuo od svih sportova tako da je ovaj rezultat nase ekipe uspeh ma kakav god on bio.

  • drug

    10. decembar 2018 | 21:49

    Francuska uopste ne igra na svom sampionskom nivou! Jedva su izvukle bod protiv svedjanki! Ako nase pobede milogorke- sve je moguce!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA