≫ 

Gajić: Vrhunski rezultati u ovoj godini, glavni cilj Tokio

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije najavljuje planove za naredne dve godine

  • 0

Srpska odbojka beležila je vrhunske rezultate u 2018, u kojoj je ženska postala prvak sveta, a muška selekcija završila kao četvrta, izjavio je prvi čovek Saveza Zoran Gajić.

Gajić je poručio da su uspesi dodatna obaveza za sve da budu na istom ili višem nivou u novoj godini.

- Rezultata ne bi bilo bez pomoć države. Uspeli smo dosta da uradimo da bismo dobili trenažni centar... Zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću dobili smo i ekstra donaciju i zato više nemamo dugove - rekao je Gajić na svečanosti u hotelu Kraun plaza.

On je dodao da u 2019. odbojkaše i odbojkašice imaju četiri važna takmičenja.

Predsednik OSS Zoran Gajić, Foto: Marko Jovanović

- Imamo kvalifikacije za Olimpijske igre, Ligu nacija, Evropsko prvenstvo i Svetski kup u obe kategorije... Svakako su najvažnije kvalifikacije za Tokio -kaže Gajić.

Novogodišnjem koktelu u Kraun plazi prisustvovale su brojne poznate zvanice poput predsednika Olimpijskog komiteta Srbije Božidara Maljkovića, prvog čoveka CEV Aleksandra Boričića, predsednika Sportskog saveza Srbije rvača Davora Štefaneka, čelnika Odbojkaškog saveza Srbije i drugih, ali ne i odbojkašica, izuzev povređene Bojane Milenković, i odbojkaša zbog klupskih obaveza.

VIDEO: Naše odbojkašice su SVETSKI ŠAMPIONI!!!

(Telegraf.rs/ S. Damnjanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA