≫ 

Samo za one sa jakim živcima: Ovako je Kukić promašio pobedu protiv Rusije! (VIDEO)

I pored nerešenog rezultata igra Orlova može da raduje

  • 6

Rukometna reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno sa Rusijom, 30:30, i osvojila vredan bod u svom prvom meču na Svetskom prvenstvu, u kojem je bila nadomak pobede. 

Izabranici Nenada Peruničića vodili su u drugom poluvremenu 23:19, igrali su "aktivno" sa puno tranzicije i motivisano. Ipak, usledio je pad u igri Orlova pa se ušlo u neizvesnu završnicu.

Samo 2 minuta pre kraja, Stefan Vujić je pogodio za 2 gola razlike, da bi novim greškama, i posle povrede Zelenovića Srbija u poslednji minut ušla sa 30:30. A onda...

Srbija promašuje, sa druge strane, srećom, Rusi "probijaju", pa je poslednjih 30 sekundi naša selekcija imala za pobedu. Kukić, koji je odigrao odličan meč, je prošao kao brzi voz kroz odbranu protivnika, snažnu šutirao, ali je usledila neverovatna odbrana golmana Zbornaje.

Neverovatnu završnicu meča Srbije i Rusije i šut za pobedu Orlova pogledajte u videu.

Podmlađeni Orlovi pokazali su odličnu partiju protiv Rusije; Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gaga

    11. januar 2019 | 19:54

    dobri decaci.borili se iz sveg srca,odbrana golmana refleksna, cista sreca.ko je igrao rukomet zna da je tako.bravo decaci jos jednom.

  • Krajina

    11. januar 2019 | 20:40

    Čovjek nije promašio, nego je golman odbranio, velika je razlika

  • Wien

    11. januar 2019 | 20:42

    Nemojte sada toliki pritisak na momka...tesko mu je bilo da je zaplakao....glavu gore momcino...nastavi tako i svet ce cuti ime tvoje....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA