Sram vas bilo, moja baba može da igra kao vi! Peruničić grmeo na igrače, a posle meča je dao prilično tužnu izjavu

  • 23

Selektor rukometaša Srbije Nenad Peruničić bio je besan kao ris sredinom drugog poluvremena meča sa Brazilcima, to je kulminiralo kada je zatražio tajm-aut pri četiri gola zaostatka.

Bilo je 16:20, a u prvom poluvremenu, Srbija je imala čak 10 minuta praznog hoda bez pogotka.

- Sram vas bilo! I moja baba može da igra kao vi - grmeo je Peruničić, a tokom pauze je posebno na udaru bio Miljan Pušica.

Bogdan Radivojević je u besu bacio peškir, u želji da malo podigne adrenalin u ekipi, a u jednom momentu je Peruničić izneo zamerke što se šalju alibi pasovi ka mlađim i neiskusnim igračima.

- Moja je krivica što nisam uspeo da ih oporavim, oni su poraz od Francuske tragično shvatili, ne razmišljaju turnirski, to je veliki problem, ali sva moja odgovornost je tu, nisam uspeo da ih osvežim u glavama, da očistim glave. Sve je konfuzno, na momente i u talasima, neki nemaju zrelost. To je tako, to je moja odgovornost - prilično demoralisano je konstatovao selektor za Arenu posle meča.

VIDEO - Brazilci rasturili rukometaše Srbije za 15 minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Geras

    14. januar 2019 | 21:07

    Ja gledam komentare i ne verujem....pa nije selektor igrao...ko je gledao svaku utakmicu video je da im objašnjava non stop kako treba....priča im kombinaciju...a oni pogreše u dodavanju....o čemu pričate...selektor je kriv što das igraču direktno u ruke....ma dajte niste videli rukometa do podne....pa to se uči prvi trening....samo glava...i psiha i ništa vise

  • BL

    14. januar 2019 | 19:02

    Nije do tebe selektore. Zovnes tajmaut , kaze pas i utrcavanje kroz sredinu a on baci pas u treci red tribina. Golmanu svaka cast.

  • Alo

    14. januar 2019 | 19:04

    Ti si ih birao a ne tvoja baba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA