≫ 

Hrvatska grmi na sudije: Pljačka! Ovo je za zatvor! Posle kažu da su Srbi, Hrvati i Bosanci neodgojeni i nepošteni!

Selektor Kauboja Lino Červar nije birao reči posle duela sa Nemcima

  • 31

Rukometna reprezentacija Hrvatske doživela je poraz na Svetskom prvenstvu od Nemačke (22:21) i na taj način se oprostila od šanse da se bori za medalju!

Kauboji su igrali egal meč sa domaćinom, čak su i vodili u finišu, ali su Panceri u poslednja dva minuta ''prelomili'' meč. Ako pitate Hrvate, zahvaljujući greški danskih sudija.

I, stvarno! Sudijski par koji je besprekorno sudio tokom celog meča, doneo je jednu sumnjivu odluku tokom napada Kockastih i svirao je probijanje.

Igrači su skočili sa klupe, skočili su i oni na terenu, dok je selektor Lino Červar bio besan kao ris.

- Ovo je bila pljačka Hrvatske koju je video cijeli svet! Ove sudije bi trebalo strpati u zatvor. Ovo nije prvi put. Nama su Danci oduzeli prvenstvo 2008, 2009. i 2010. godine i to treba javno reći. Ne sme se dozvoliti da amateri sude ovakve utakmice i odlučuju o našim sudbinama - rekao je Červar posle meča:

Hrvati tuguju posle poraza Foto: AP/Tanjug

- Toga ima samo u rukometu i to je ozbiljan problem ovog sporta kojim se treba pozabaviti i Olimpijski odbor. Mi smo Nemce nadigrali pred njihovom publikom, a sudije su nam oduzele pobedu. Na EP prošle godine u Hrvatskoj smo imali jako loše suđenje, ali smo mislili da će ovdje biti bolje. Međutim, znalo se što se radi. Nismo morali ni da igramo, jer smo znali šta će biti.

- Nemoćan si kad te ovako manipulišu. Pazite, ljude s naših prostora bije glas da su nepošteni. Hrvati, Srbi, Bosanci... Neodgojeni, nepošteni, ovakvi... A ovo? Ovo je za zatvor! Ti sudije će i dalje suditi neke važne utakmice. Kako? Oni ne mogu više ništa suditi. Tu će se odlučivati o plasmanu na Olimpijske igre, a ovim je pogažena Olimpijska povelja koja kaže da smo svi isti, i veliki i mali.

Hrvatska će u sredu igrati svoj poslednji meč u grupi protiv Francuske koja je zajedno sa Nemačkom u polufinalu.

>>> Ulaze u punoletstvo – biće im ovo 18. međusobni sudar. Samo dva su pripala Japancu, poslednji još 2014. Stoga se pobeda Đokovića plaća kvotom 1,10. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Đoković – Nišikori.

VIDEO: Sve prštalo u rukometnom derbiju Brazil - Hrvatska

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Косингас

    22. januar 2019 | 08:20

    Немојте само нас и вас да трпате у исти кош. Далеко вам лепа кућа и што даље од нас.

  • Delije sever

    22. januar 2019 | 08:43

    Svim srcem sam navijao za nase ali i za Hrvate.Svaki pravi delija je navijao za Hrvate da uzmu zlato kada vec mi ne mozemo!

  • minja

    22. januar 2019 | 10:06

    Da budemo iskreni,pokradeni su. Nema veze što su to Hrvati,sudije su odlučile ko će pobediti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA