≫ 

Revolucija prenosa uživo - navijači će uz sinhronizovani dildo dostići vrhunac za vreme Superboula!

Teledildovano gledanje najvećeg sportskog spektakla sada je postalo stvarnost

  • 0

Superboul je pred vratima, najveći sportski događaj na svetu digraće se u Atlanti u noći između nedelje i ponedeljka, a navijači svih boja, posebno finalista Nju Inglanda i Los Anđeles Remsa - imaće priliku da prvi put uživaju u utakmici na jedan potpuno drugačiji način. 

To će im omogućiti firma kojoj je jedna od glavnih delatnosti razvijanje softfera raznih namena, a ovaj koji su skoro "izbacili" na tržište specijalno za Superboul, dopašće se vlasnicima seksualnih pomagala na daljinsko upravljanje, takozvanih teledildoa.

Naime, pomenuta firma je razvila softver pomoću kojeg će svako moći da sinhronizuje svoj dildo sa dešavanjima na utakmici! 

To u praksi znači da će navijači koji budu pratili prenos, sa svakim važnijim dešavanjem na utakmici dobijati vibracije manjeg ili većeg intenziteta, bilo da je to tač daun ili neka važna sudijska odluka.

Iz preduzeća "Camsoda", koje stoji iza ovog softvera, poručili su da su ponosni na unikatan ugođaj koji će imati navijači zahvaljujući njihovom izumu.

- Mi u "Camsodi" svi uživamo u životu u svakom trenutku, i prilikom svega što radimo - poručio je potpredsednik firme Derin Parker.

- Naša specijalnost je uživo praćenje događaja, a seksualni užitak u kombinaciji sa tim je uvek odlična ideja. Za ovodogišnji Superboul, želimo da svi uživaju u utakmici najbolje što mogu.

Superboul se igra u nedelju (na ponedeljak po našem vremenu), i nema sumnje da će za mnoge koji budu iskusili produkt pomenute firme upravo tada doživeti vrhunac uzbuđenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA