≫ 

Vaterpolisti iz Splita igrali u gaćama Torcide utakmicu u Beogradu i da li im se nešto desilo? (VIDEO)

Na jednom gostovanju na 25. maju ekipa iz Splita nosila je opremu svoje navijačke grupe

  • 13

Direktor Vaterpolo kluba Crvena zvezda Igor Milojević je istakao da iz Uprave hrvatskog kluba niko nije nazvao da se izvini za incident, kada su trojica vaterpolista Zvezde napadnuta u centru Splita.

On je dodao još jednu zanimljivu informaciju, a to da su igrači Mornara igrali u Beogradu u gaćicama Torcide, navijačke grupe Hajduka iz Splita, pa se ništa nije desilo loše.

Niko nas iz Mornara nije zvao, ali moram da napomenem da su prošle godine igrači Mornara su u gaćama Tircide na bazenu 25. maj pa nikakva incident nije bio, osim onog verbalno sa tribina, što je donekle folklor. Ja nikad ne bih dozovilo da dođe do nekg fizičkog incidenta, jer je to nesportski i nemoralno - rekao je Igor Milojević i dodao:

- Imali smo 2013 6000 navijača Zvezde na Banjici protiv Juga iz Dubrovnika i to fudbalskih navijača i ništa se nije desilo - objasnio Milojević.

Foto: Telegraf

(M. Ljubisavljević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • genetski kod

    9. februar 2019 | 19:06

    Genetski srbi nemaju gen za mrznju..mozda terba zaliti za tim..da smo imalitaj gen urodjen hrvata 90 ih ne bi bilo na ovim prostorima u krugu od 2 miliona kilometara..ta nasa dobrota kostala nas je na hiljade hiljade zaklanih..i do kad ?? Pitanje svih opitanja je do kad cutati ..ili krenuti i ocistiti teren za sva vremena..

  • Miodrag Krasnodar

    9. februar 2019 | 19:00

    To je ta kultura komsija nasih....

  • Cika Velja

    9. februar 2019 | 20:05

    Ha ha...da se izvinu??? Pa i Jasenovac ce im zbog tog iznad glave umesto krsta stajati!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA