≫ 

Uhapšeni huligani koji su napali vaterpoliste Zvezde u Splitu, kod jednog pronađen ukradeni dres

Efikasna akcija policije dala rezultata

  • 26

Hrvatska policija ekspresno je pronašla i uhapsila huligane koji su u subotu napali i pretukli vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu.

Prema navodima hrvatskih medija, tri osobe su privedene u splitsku policijsku stanicu nakon jučerašnjeg napada na vaterpoliste beogradskog kluba, prenose lokalni mediji.

- U odnosu na jučerašnji događaj kada su u Splitu oko 13 sati na Obali Hrvatskog narodnog preporoda napadnuta tri strana državljanina i to 29-godišnji državljanin Crne Gore te 26-godišnji i 25-godišnji državljani Srbije, odmah po primanju dojave policija je započela intenzivno i sveobuhvatno kriminalističko istraživanje koje dalo svoje rezultate - javila je policija te dodala:

- Policijski službenici su jutros u službene prostorije doveli trojicu muškarca koji se dovode u vezu s napadom dok se za dvojicom još traga. Kod jednog od dovedenih muškaraca pronađen je i otuđeni dres - navodi se u saopštenju policije.

VIDEO: Zvezdin vaterpolista koji se spasao od težih batina skokom u more

Trojica igrača Zvezde napadnuti su u subotu oko 14 sati na rivi, dvojica su uspela pobeći, a treći se spasio skokom u more.

Inače, brojni svetski mediji pišu o napadu na srpske vaterpoliste, što je dodatno pojačalo pritisak da se izgrednici privedu, a svoj sud o nemilom događaju dali su i hrvatski zvaničnici.

VIDEO: Konferencija za medije VSS-a i VK Crvene zvezde povodom nemilih događaja u Splitu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    10. februar 2019 | 12:23

    I sada Srbi idite kod njih na more...

  • Toni

    10. februar 2019 | 12:40

    Tog crnogorca junaka u vodi odmah najuriti iz Zvezde

  • Seki

    10. februar 2019 | 12:01

    Pa vi idite na more u lepu njihovu.. Ja cu ipak u bratsku Grcku..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA