≫ 

Zvezda demantovala medije: Peruničić ipak nije napustio klub!

Selektor Srbije i trener crveno-belih ostaje u klubu

  • 1

Poslednjih dana i nedelja pojavila se vest da je trener Crvene zvezde Nenad Peruničić napustio klub, i to, iz zdravstvenih razloga, što, sudeći po crveno-belima, nije tačno.

Tako je rukometni klub Crvena zvezda saopštio  danas da je dugogodišnji trener odsutan iz zdravstvenih razloga.

- Nenad Peruničić je u dogovoru sa svojim stručnim štabom zbog trenutne zdravstvene situacije odlučio da privremeno ne sedi na klupi prvog tima. Dogovoreno je da u daljem periodu ekipu sa klupe predvodi asistent Anton Bukilić. Peruničić nije napustio klub, u svakodnevnom je kontaktu sa igračima i prisustvuje je treninzima tima - navodi se u saopštenju crveno-belih.

Dogovoreno je da u daljem periodu ekipu sa klupe predvodi asistent Anton Bukilić. Nenad Peruničić nije napustio klub, u svakodnevnom je kontaktu sa igračima i prisustvuje je treninzima tima.

U saopštenju se navodi da su "MRK Crvena zvezda i Nenad Peruničić saglasni da je u ovako teškom i tužnom trenutku za klub usmerena nepotrebna i negativna medijska pažnja".

- Odluka je lične prirode, zbog moje trenutne zdravstvene situacije, i moje reči nisu prenete na pravi način u pojedinim medijima. Već mesec dana nisam na klupi Crvene zvezde i nisam želeo da o detaljima pričam u javnosti, ni da dajem povoda jer nije ni vreme ni mesto za tako nešto. Mislim da nije ljudski na prvom mestu, nije ni fer, pošteno i sportski da se u ovom tužnom trenutku zbog smrti našeg predsednika priča o tome.

- Informacija da ću sedeti na klupi u proteklom derbiju nije potekla od mene. Ja sam lojalan svom klubu i ukoliko procenimo da je potrebno da se vratim to ću i učiniti„. - reči su Peruničića.

Klub je takođe demantovao priču o golmanu Zvezde Nemanji Ljubenoviću koji "zbog posla nije mogao da brani derbi", rečima da "Nemanja Ljubenović pokazuje profesionalnost na svakom treningu, tokom svakog dana provedenog u klubu".

(Telegraf,.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇹🇷🥇🥇

    27. februar 2019 | 18:41

    Kod ovih uvek cirkus😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA