≫ 

Zvezdaši u mobilizaciji zbog hokejaške borbe za titulu, Slovenci ih motivisali odbijanjem da igraju u Pioniru!

Može li Zvezda do titule?

  • 2

Hokejaši Crvene zvezde igraju finale plej-ofa IHL-a protiv slovenačkog Kranja, za šta su navijači napravili posebnu pozivnicu.

Poslednja prepreka na putu do šampionskog pehara je slovenački Tirglav iz Kranja, a utakmica će se igrati u SPENS-u u Novom Sadu, umesto u Pioniru, zbog zauzetosti dvorane.

Meč počinje u subotu u 16.30, igra se na dve pobede, a na navijačkom sajtu czbgtv.com obrazloženo je zašto se ne igra u Beogradu.

- Rukovodstvo našek hokejaškog kluba uputilo je molbu rukovodstvu Triglava da se meč pomeri za 1. april (ponedeljak), ali gosti nisu hteli ni da čuju za to, pa su insistirali da se meč igra već u subotu. Jedan od navodnih razloga je bio i taj da ne žele da igraju radnim danom jer igrači (amateri) moraju da idu na posao, ali se očito zaboravlja da su već neke utakmice (doduše u Zagrebu) igrali radnim danom - navodi se na sajtu.

U međusobnim duelima do sada, Zvezda ima tri pobede i poraz, s time da je izgubila jednom u Beogradu. Zato će ekipa Jovice Rusa biti na velikom oprezu u Novom Sadu, a navijači su uputili zanimljiv poziv, jer istog dana igraju i fudbaleri i košarkaši.

- Poštovani Zvezdaši, istina je da se u subotu igra večiti derbi ABA lige u košarci, ali mnogi na taj derbi neće moći da odu jer je domaćin Partizan, pa će i ulazak u halu Pionir biti sveden na minimum za naše navijače. Zato, pozivamo sve vas iz Beograda, a posebno iz Novog Sada i okolnih gradova da dođete u ledenu halu SPENS u Novom sadu i da pružite podršku našim hokejašima kakvu do sada nisu videli i iskusili. Ovi momci to zaslužuju - navodi se.

- Ovi momci se bore da donesu još jedan pehar u vitrine našeg kluba i Sportskog društva. Zato nemojte oklevati, da se predomišljate. Zvezdi je potrebna vaša/naša podrška. Neka SPENS grmi u subotu i neka gostim zaklecaju kolena od huka sa tribina.

U polufinalu, Zvezda je eliminisala Slaviju, a Triglav tim Zagreba. Na tabeli, Zvezda je prethodno dominirala sa 74 boda, Triglav je imao 51.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA