Udario Rus na Rusa u Americi! Klinac iznervirao najjaču hokejašku zver, a to mu nije trebalo: Ovečkin ga brutalno nokautirao, jedva ga izneli sa terena (VIDEO)

Mladi Svečnikov neće po dobru pamtiti tuču sa legendarnim Aleksandrom Ovečkinom

  • 2

NHL duel plej-poifa između Vašingtona i Karoline nije prošao najbolje po ekipu jednog od najvećih hokejaša svih vremena, Aleksandra Ovečkina, pošto su njegovi Kapitalsi poraženi od Hurikansa sa 5:0.

Ipak, u jednom momentu je duel izgledao kao ledena arena za boks, pošto su se pokoškali upravo Ovečkin i njegov sunarodnik Andrej Svečnikov.

Mladi 19-godišnji igrač Karoline je zakačio 15 godina starijeg Ovečkina. Došlo je do koškanja, a zatim je Svečnikov udario Ovečkina u glavu.

To je iskusnom Rusu bio znak da baci palicu na led i pozove rivala u obračun pesnicama.

Počela je žestoka tuča, a Ovečkin je pokazao zašto ga mnogi smatraju da je najjača zver u hokeju na ledu. Sa nekoliko brutalnih udaraca u kacigu patosirao je Svečnikova, koga su jedva probudili iz nokdauna i zatim ga je nekoliko ljudi iznosilo sa terena.

Ovečkin je nakon toga dobio kaznu od pet minuta suspenzije, a Karolina je do kraja meča postigla još četiri gola i na kraju ubedljivo slavila. Dva gola postigli su Fogele i Hamilton, a jedan MekGin, i tako su na neki način osvetili Svečnikova, koji se posle nokauta više nije vraćao u igru.

Karolina je ovim trijumfom smanjila rezultat u seriji na 2:1, koja se igra na četiri dobijene utakmice.

VIDEO - Najsmešnija tuča ikad: Motociklisti se pobili na sred staze, prštale pesnice po kacigama!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    16. april 2019 | 11:18

    E ovaj picopevac ce debelo razmisliti pre nego ponovo pokusa da se obracuna sa nekim protivnickim igracem. Pregazi ga Oveckin ko kisnu glistu. A mozda njegova zrtva da se izbaci Oveckin iz igre kako bi dobili utakmicu i nije uzaludna, mada sumnjam! Stos-nos-patos(led) sto bi reko nas narod!

  • Marko

    16. april 2019 | 13:01

    Udario ga brzi voz 😆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA